Stand Up Comedy Dan Badea 2020

Stand Up Comedy Dan Badea 2020. Evenimentul va avea loc pe 3 august, în parcarea coresi mall, de la ora 21:30. More than a year ago.

18 mai, la Ryma Show de Stand Up Comedy cu Dan Badea în cadrul Festivalului „Play for may
18 mai, la Ryma Show de Stand Up Comedy cu Dan Badea în cadrul Festivalului „Play for may from proalba.ro

Evenimentul va avea loc pe 3 august, în parcarea coresi mall, de la ora 21:30. Dan ştie comedie şi o face foarte bine! Am umor, alături de un invitat surpriză!

Dan Badea Vine La Medias Cu Un Show Excepțional De Stand Up Comedy:


Dan badea, mane voicu, bogdan mălăele. Public · hosted by dan badea chiar el and sublime romania. Am umor, alături de un invitat surpriză!

Dan Ştie Comedie Şi O Face Foarte Bine!


Public · hosted by sublime romania, iulius mall cluj napoca and dan badea chiar el. June 2020, casa de cultura a sindicatelor tulcea, dan badea vine la tulcea ** un show excepțional de stand up comedy: Accesul se face la ora 18:30.

Public · Hosted By Dan Badea Chiar El, Shopping City Sibiu And Sublime Romania.


Evenimentul va avea loc pe 14 iulie, pe esplanada sălii polivalente, de la ora 21:30. More than a year ago. Dan badea vine la iasi cu un show excepțional de vara!

Accesul Se Face La Ora 19:00.


Dan badea vine la tulcea cu un show excepțional de stand up comedy: More than a year ago. Am umor, alături de un invitat surpriză.

Am Umor, Alături De Un Invitat Surpriză!


More than a year ago. Evenimentul va avea loc pe 3 august, în parcarea coresi mall, de la ora 21:30. 5 șoseaua sibiului, 557260 selimbar, romania.

Posting Komentar untuk "Stand Up Comedy Dan Badea 2020"