Sera Dan Süreyya Ya

Sera Dan Süreyya Ya. Esra erdoğan sera’dan süreyya’ya kitabında bir roman kurgusu içinde her birimizin zihinsel hapishanelerimizden çıkmak için kat ettiğimiz yolculuğa ayna tutuyor. Esra erdoğan sera’dan süreyya’ya kitabında bir roman kurgusu içinde her birimizin zihinsel hapishanelerimizden çıkmak için kat ettiğimiz yolculuğa ayna tutuyor.

Cemal Süreyya dan Geçti Osman Tuğlu ya Şiiri Feyzi Kanra
Cemal Süreyya dan Geçti Osman Tuğlu ya Şiiri Feyzi Kanra from www.antoloji.com

Bu roman eksik parçaları tamamlamak ve hayallerin ötesindeki gerçeğe ulaşmak için yazılmış bir eser olma özelliği taşıyor. Sera'dan süreyya'ya [esra özkalkan] on amazon.com. Esra erdoğan sera’dan süreyya’ya kitabında bir roman kurgusu içinde her birimizin zihinsel hapishanelerimizden çıkmak için kat ettiğimiz yolculuğa ayna tutuyor.

Ürün Temin Edildiğinde Tekrar Satışa Sunulacaktır.


Esra özkalkan’ın “uyan aç kalbini” adlı ilk kitabının ardından çıkan yeni eseri sera’dan süreyya’ya doğan kitap’tan yayınlandı. Seradan süreyyaya doğan novus pdf indirmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Esra özalkan sera'dan süreyya'ya indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz.

Bu Süreçte Insanlarda Gözlemlediğim Düşük Enerjiler Gri Sera Benlikler Olarak Aktardım.


Yazar esra özkalkan, sera’dan süreyya’ya ile roman kurgusu içinde okuyucularını zihinsel hapishanelerinden, kendi ördükleri duvarların ötesine geçmek için bir yolculuğa davet. Esra özkalkan’in yeni̇ ki̇tabi sera’dan süreyya’ya çikti. Şevket çoruh’la günay karacaoğlu”bi̇r baba hamlet” 30 temmuz’dan i̇ti̇baren i̇zmi̇r, i̇stanbul, bozcaada ve bergama’da!

Bu Roman Eksik Parçaları Tamamlamak Ve Hayallerin Ötesindeki Gerçeğe Ulaşmak Için Yazılmış Bir Eser Olma Özelliği Taşıyor.


Serkan taycan’ın “kente doğru” sergisi müze gazhane’de açıldı; Ben buraya ait değilim… “ben bu hapishaneye nasıl girdim tanrım…” diye düşünüyordu tarık, demir parmaklıklar bir bir üstüne kapanırken. Geçmişten gelen tüm korku ve davranışla­rı sera benlik olarak adlandıran yazar, roman kurgusu içinde okuyucular­ı farklı benlikleri­yle yüzleştiri­yor.

Özkalkan, Sera'dan Süreyya'ya Ile Bu Kez Okuyucularını Sürükleyici Hikayesi Eşliğinde Yüksek Farkındalığın Sırrına Açılan Bir Yolculuğa Çıkarıyor.


Esra erdoğan sera’dan süreyya’ya kitabında bir roman kurgusu içinde her birimizin zihinsel hapishanelerimizden çıkmak için kat ettiğimiz yolculuğa ayna tutuyor. Sera'dan süreyya'ya [esra özkalkan] on amazon.com. Bu roman eksik parçaları tamamlamak ve hayallerin ötesindeki gerçeğe ulaşmak için yazılmış bir eser olma özelliği.

“Sera’dan Süreyya’ya” Için Yorum Yapan Ilk Kişi Siz Olun Cevabı Iptal Et.


Sera’dan süreyya’ya, eksik parçaları tamamlamak ve hayallerin ötesindeki gerçeğe ulaşmak için yazılmış bir eser olma özelliği taşıyor. Tavsiye et hata bildir favorilerime ekle. Sera dan süreyya ya by admin posted on may 20, 2020.

Posting Komentar untuk "Sera Dan Süreyya Ya"